Wie zijn wij?

Wat doen wij voor u?
U wilt in samenwerking met een ander bedrijf iets leuks of extra's doen voor uw klanten, abonnees, leden of donateurs. Maar wat? Een speciale aanbieding, een puzzel, een bel & win spel of een verloting. Kortom, wat moet u doen en vooral met wie?

Of u wilt uw product of dienst onder de aandacht brengen, zonder grote investeringen in advertenties of andere communicatie. Wie kan u verder helpen?
Het antwoord is simpel. Op de site van Degoudenui.nl kunt u zelf in een database zoeken of andere bedrijven in een samenwerking met u geinteresseerd zijn. Gewoon bovenaan aanklikken wat u zoekt en waar u op wilt selecteren.

Kosten
Alle bedrijven in de database zijn met een uniek nummer opgenomen. Als u een potentiele partner heeft gevonden, kunt u contact met ons opnemen. U geeft ons uw criteria en wensen en wij stellen u enkele kandidaat joint promotion partners voor. Voor een dergelijke zoekopdracht betaalt u eenmalig € 500,-. Wanneer u vervolgens met een partner een joint-promotion actie opzet, en wij de samenwerking coordineren, berekenen we eenmalig een project management fee van € 500,-. Wanneer u ons de creatie en de eventuele producties rond de actie laat verzorgen, vervalt de project management fee bij een opdracht > € 5.000,-.

Initiatiefnemer
Degoudenui is in september 2007 van start gegaan als een initiatief van Degoudenui Direct Marketing. Degoudenui Direct Marketing is een full service direct marketing bureau. Vanuit het kantoor in Amsterdam Z.O. verzorgt Degoudenui Direct Marketing het project management voor haar opdrachtgevers.